Roza Lati nxjerr ci..at k rejt në shesh, çmεηdet Arian Cani dhe…

Roza Lati është një nga prezantueset më të dashura për pu/blikun shqiptar për shkak të tipit të saj të drejtpërdrejt dhe komentohet gjatë nga mediat.

Roza është shumë aktive në rrjetet sociale dhe shumë herë pr/ovokon me fotot se.ksi, ku eks/pozon format pro/vokuese.

Pak orë më parë Roza ka pu/blikuar disa foto shumë të nxehta ku shihet tërësisht la/kuriq.

E këto foto janë realizuar nga një set fotografik dhe moderatorja shihet e ve/shur vetëm me një palë reç/ipeta me gurë të cilat i tregojnë shumë qartë gjo/ksin.

Por për ta fsh/ehur paksa ajo e ka mbuluar atë me disa emoji ylli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *