ZbυΙohet se kreti i mαdh! Ja si ta daIIoni një f emër që sαρo e ka b. ërë

Edhe në qoftë se nuk arrini ta kuptoni vetë, gjasat e mëdha janë që ai vetë t’u tregojë se ka pasur një natë të bujshme. Por, si qëndron puna me gratë?

Si mund ta kuptoni nëse ajo ka pasur një mbrëmje pasionante, në qoftë se nuk ka ndonjë shenjë në qafë, flokë të shthurura, apo është e veshur me këmishën e partnerit? Ja përgjigjet. Ju tërheq më shumë 


Sa më shumë aktivitete se.ksuale që ka një femër, trupi i saj do të prodhojë më shumë feromone, qëllimi i të cilave është ta tërheqin se.ksin e kundërt.

Në fakt, nëse rrini pranë saj dhe e ndjeni se po ju ndezet motori, gjasat janë të mëdha se ajo sapo ka pasur marrëdhënie se.ksuale.

Është më e lumturHulumtimet me 15 mijë njerëz kanë treguar se ata që kanë dy ose tre herë në javë, janë 55 për qind më të lumtur se ata që kanë jetë më të varfër se.ksuale. Kështu që vëni re për këto shenja, sidomos nëse është më e lumtur se zakonisht.

Nuk bën vërejtjeHormoni oksitocin e bën më të kënaqur. Gruaja e cila sapo ka pasur se.ks nuk bën shumë vërejtje dhe nuk gjen shumë behane…Ajo nuk i vëren fare budallalleqet e përditshme, të cilat zakonisht e nervozojnë.

Është më e bukur se zakonishtShkencëtarët kanë dëshmuar se trupi i njeriut është më i shëndetshëm kur bën se.ks. Muskujt relaksohen, qarkullimi i gjakut rregullohet, trupi ndjehet mirë.

Nëse ju duket më e bukur se zakonisht, e ndërkohë nuk ka regjistruar një kurs të ri ushtrimes aerobik, ta dini se se.ksi është në pyetje.

Ka fjetur mirë Pas org.azmes gratë prodhojnë 30 përqind më shumë prolaktin, hormon ky që ndihmon rënien në gjumë të thellë.

Gjumi i thellë = gjumë i mirë. Nëse e shihni të freskët në mëngjes dhe energjike për punë, ndoshta pas se.ksit ka pasur një gjumë të mirë. Ka më pak kërkesa Në këtë rast angazhohet oksitocini i cili e bën më të kënaqur, prandaj ajo nuk irritohet shpejt. Këtë shenjë do ta kuptoni më së lehti.