SAKRlFlCA e bαbait nga Lushnja, puηon 20 orë në ditë duke mbIedhur bidonë: SHPlRTlN jap për famiIjen (Video)

Historia e familjes Saraçi u trajtua në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” këtë të premte.

Familja ka një histori tm.errshme. Jo vetëm që banojnë në një barake por detyrohen të mbledhin

nëpër kazanët e mbeturinave bidonë për të mbajtur frymën gjallë në Karbunarë të Lushnjes.

Kryefamiljari, Petriti sakrifikon më shumë duke punuar 20 orë, ditë dhe natë për të siguruar

një thes me miell çdo muaj, ndërsa gruaja dhe vajza punojnë tokën dhe kullosin ca dhi.

Ata kanë rrëfyer vetë historinë e tyre dhe vështirësitë që hasin çdo ditë ku lu/fta më e madhe është ajo me urlnë. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *