February 25, 2024
Lajme

Shυmë ρak njerez e dinë: Ja cila është m .οsha kur f emrα “ç mέηdet” po nuk krεu mαrrd.hëηie

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo!

Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për s.e.ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre.

Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak s.e.ks,

por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç.

Pothuajse 75 % e femrave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopa uza dhe po e njëjta

shifër e grave që kanë arritur në me.nopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marr ëdhënie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *