February 25, 2024
Lajme

SH0K0N nëna nga Shqipëria, nxjerr në shί’tje fëmίjët: Po s’u shίtën υr’gjent do i υ ras…!!!

Një nënë nga Fieri me inicialet E.R., ka tro ndi tu r rrjetin social me postimin e saj. Nëna ka nxjerrë në s hit je dy fëmijët e mi t ur për i n at të ish-burrit.

Den o nc imi nga babai i fëmijëve me inicialet V.G., banues në Tiranë, i cili i sh qe të suar thotë se ky postim vjen si “ha k m a r rje” e ish-gruas së tij. 

I riu, baba i dy fëmijëve, i martuar tashmë me një grua tjetër thote se ish-gruaja e t rad ht ont e dhe pas shumë kohësh ata janë d v orc uar.

Tashmë ajo nuk e lejon që fëmijët ta takojnë dhe është la r gu ar në Greqi te prindërit e saj.

Por përtej historisë së ç/iftit, vendosi ta pu/blikojë këtë de no n cim për vetë përmbajtjen e rën dë të statusit

që nëna e këtyre dy fëmijëve ka bërë në rrjetin social ku thotë se nxj err në sh itje të vegjëlit e saj.

“Po nuk u shi të n u rg je nt do i v r ‘as se ma kanë sjellë në majë të hundës. Unë dua të shijoj jetën si beqare”, shkruan gruaja nga Fieri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *