Sherri me pronarin, gazetarja e njohur e Klodiana Lala jep dorëheqjen nga televizioni News 24

Zonja Lala ka vendosur të largohet pas rreth 17 vitesh nga News 24 pas debateve me pronarin e televizionit, Irfan Hysenbelliu.

Sipas burimeve, pronari i televizionit ka tentuar të kufizojë daljet e gazetares Lala në studiot e televizioneve të tjera, kufizim i cili është refuzuar nga gazetarja. Por, kjo mund të mos jetë arsyeja e vetme e mosmarrëveshjeve.

Kujtojmë se gazetarët e News 24, Gazetës Shqiptare dhe Panorama i kanë marrë gjithmonë pagat me vonesë. Aktualisht shumica e gazetarëve ka tre muaj që nuk marrin pagat.