Shkυnd poΙίtikën gazetari, zbuΙon se çfarë “fshίhet” në kasafortat e Edi Ramës

Gazetari Kastriot Myftaraj habit me teorinë e tij për atë se çfarë fshihet në vilën e kryeministrit

Edi Rama në Surrel, duke thënë se shtëpia prej betoni pësoi dëm time të rënda nga tërmeti.

Vila e kryeministrit Rama ka qenë herë pas here objekt i spekulimeve në mediat sociale, nga çmimi deri te materialet e ndërtimit.

Por Myftaraj ka një tjetër teori “të fri kshme” për shtëpinë e Ramës.

Myftaraj thotë se politikanë të korruptuar, “ndër ta” edhe Rama, nuk i besojnë bankave offshore për fshehjen e pasurive të vjedhura, ndaj i ruajnë ato në kasaforta.

Sipas tij, në shtëpinë bunker të kryeministrit ka dhoma me kasaforta të ruajtura me siguri të lartë, që mund t’i hapë vetëm Rama.

Myftaraj thotë se në kasafortat e Ramës f shihen lloj-lloj gurësh të çmuar e sende të tjera me vlerë.

Ndërsa kur ra tërmeti i madh shtëpia e Ramës pësoi çarje dhe një pjesë e këtyre sendeve i përpiu toka,

thotë Myftaraj, duke spekuluar se Rama ka sjellë nga jashtë shtetit një ekip ekspertësh për të rikuperuar sendet e humbura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *