Shkon për dαrkë te Pazari i Ri në Tiranë, qytetari shtαnget nga skena që sheh!

Tiranë- Janë kafshë të dashura shtëpiake, por gjithsesi kanë pjatën dhe vendin e vet. Pastaj edhe kontrollohen, lahen e pastrohen.

Një qytetar ka shkuar për darkë te Pazari i Ri në Tiranë. Por nuk u beson syve nga ajo që sheh në tavolinën në krah.

Një mace ishte duke ngrënë gjithë oreks një pjatë me makarona e pa shqetësuar nga asnjeri.

Pasi u ngop dhe lëpiu edhe pjatën, macja ka zbritur nga tavolina.

Pas pak pjatat u mblodhën nga personeli.

Ideja që kafsha lëpiu pjatën dhe pastaj nuk dihet se sa e sigurtë është edhe larja të largon oreksin.

Gjykojeni vetë!

Foto nga joq-albania: