December 1, 2023
Lajme

Shqiptari bëhet ‘herό’ në Zvicër, shρëton të riun nga 20 hυΙίganë që e rrahën dhe i vυnë fΙαkën

Teksa priste në stacionin e autobusëve “Waser” në Winterthur, më 3 shtator, një grup prej 20 personash rrahën një pasagjer dhe më pas i vunë zjarrin, duke e lyer paraprakisht me benzinë.

Ishte gati mesnatë, por Agron Ajeti, një ish-ushtar nga Maqedonia e Veriut nuk e kishte frikë errësirën e as grupin prej 20 huliganësh.

“Ish-ushtari nga Maqedonia nuk hezitoi asnjë sekondë, i përzuri sulmuesit dhe hodhi xhaketën e tij mbi burrin për të shuar flakët,”- shkruan portali zviceran “Beobachter” të hënën.

Agron Ajeti ishte për vizitë në familjen e tij në Zvicër.

“Nuk e prisja një krim të tillë këtu”, tha 30-vjeçari shqiptar, ndërsa personi që u dhunua përfundoi në spital në spital me djegie dhe mavijosje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *