Shqiptari gjen dαshυrine e jetës, shkon të martohet, por zbυΙon se ajo kishte një…

Kur shkon te gjendja civile per t’u martuar, se pari te kerkojne te besh aktin e shpalljes se marteses. E pas nje jave vazhdon me procedurat.

E kete gje beri edhe Suad Morina, i cili do martohej me një vajzë, me të cilën kishte vendosur të n dante jetën. 

Por u përball me sit/uatën më të si/kletshme të jetës se tij. Kur po procedonte me cele/brimin në Dërmenas mësoi se partnerja kishte një tjetër martesë të shpallur në Gjendjen Civile të Korçës.

Në këtë moment nisi odiseja për të anu luar aktin e shpalljes së martesës, pasi Gjendja Civile Dërmenas dhe Fier nuk e bënë dot këtë gjë.

Pas interesimit të emisionit “Stop” pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile, përgjigjja zyrtare ishte se është pranuar

kërkesa e shtetasit për zgjidhjen e martesës, por ky a/kt fshihet nga sistemi për një vit.

SHIKO VIDEON