E kαρi shokυn dυke e b. ërë me nëηën e tij, ja çfαrë i b. ëri (Video)

Vitaly është një prej personave më të famshëm në Youtube.

Videot e tij marrin miliona klikime dhe ai praktikisht jeton vetëm prej kësaj pune.

Nëse ju kujtohet edhe kampionati botëror 2014, finalja në mes të Gjermanisë dhe Argjentinës, atëherë më siguri e kujtoni personin që hyri në fushë.


Është pikërisht Vitaly. Sidoqoftë ai gjithmonë ju bën kurthe shokëve dhe të tjerëve.

Ndërsa kësaj radhe ka rënë vet në të. Nëna e tij dhe shoku i tij i ngushtë i kishin bërë një kamerë të fshehur.

Ata janë shtirur sikur po bëjnë seks dhe në momentin që Vitaly ka hyr në dhomë është çmendur duke filluar ta godas atë. Nëse nuk e keni parë, shikojeni videon më poshtë: