Shqiptari vret gruan dhe e hedh nga ballkoni ditën e datëΙindjes së saj

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Nju Jork të SHBA-së, ku sipas raportimeve në media, një shqiptar ka vrarë gruan e tij.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në ditën e datëlindjes së gruas 35-vjeçare, të cilën bashkëshorti shqiptar e ka hedhur nga ballkoni.

Shkaqet e krimit të rëndë janë ende të paqarta.

Dy prindërit kishin fëmijë së bashku, ndërsa autoritetet në Nju Jork nuk i kanë bërë publikë emrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *