Shqiptarja das hυrohet me djαΙίn në Holandë: Në takimin e fuηdit më bëri gjέmën dhe…

Sipas saj, kjo mund të jetë historia e jetës së saj, duke qenë se për këtë djalë po ushqen ndjenja të forta dhe është lidhur tej mase me të.

Madje, vajza bën me dije se për djalin që jeton në Holandë ndjen dashuri të fortë, e të njëjtën gjë thotë edhe djali se ka kundrejt saj. 

Edhe pse kanë vetëm 6 muaj që njihen e komunikojnë në rrjetet sociale, ata janë takuar disa herë e deri në takimin e fundit dukej se çdo gjë shkonte më së miri.

Madje, personi në fjalë i ka premtuar 32-vjeçares tonë fejesë në muajin mars, madje i ka thënë edhe se do ta marrë në shtëpinë e tij, ku do të jetojnë të dy në Holandë.

Deri këtu duket si një histori normale, por pro bl emi është shfaqur në takimin e tyre të tretë.

Siç rrëfen vajza, teksa kanë qenë bashkë, djalit i ka rënë nga xhepi një pasaportë me fotografinë e tij, por me identitet tjetër, jo me atë me të cilin ai i është prezantuar.

Ajo shprehet e sigurt që djali nuk është i martuar, por nuk kupton pse e ka gë nj yer për identitetin e vërtetë.

Pas disa kërkimeve në Facebook, ajo ka vënë re se personi me merin që kishte në pasaportë, kishte llogari edhe në Instagram, veçse në FB.

Pra, bëhej fjalë për të njëjtin person por me dy ideitete të ndryshme.

Vajza nuk di ta zgjidhë këtë enigmë dhe as nuk ka guxim të pyesë të dashurin në lidhje me të vërtetën.