G. rυaja u bën b υrrαυe ofertën e mαdhe/ Për kaq Ιek b Ιini dhe mυa dhe shtëpinë

Wina Lia, pronarja e një vile, ka nxjerrë shtëpinë e saj në shitje duke thënë se pronari do të marrë edhe atë për grua.

40 vjeçarja de klaron madje se kjo gjë është tërë sisht lig jore.

Wina ka bërë tashmë një numër inte rvistash tel evizive pas lajmeve të pub likuara, duke thënë se ishte prej kohësh në kërkim të një burri”.


Nëna e vetme është shprehur: Dëshira ime është ta shesësh këtë shtëpi, por do të ishte mirë nëse takoja edhe me shokun tim të shpi rtit”.

Shtëpia e njëkatëshe, përmban dy dhoma gjumi, dy banjo dhe është e ar reduar mjaft mirë.