February 25, 2024
Lajme

Si ta d. άΙΙosh nëse një f emer është “BlSHE” në k reυαt…

Nëse mendoni se gratë që bëjnë se.ks më mirë simbolizohen nga femra e bukur dhe joshëse, gaboheni.

E vërteta është krejtësisht ndryshe, pretendon një studim i shkencëtarëve indianë i botuar në “Times of India”.

Sipas hulumtimeve më të reja, aksionet më të nxehta në krevat dhe or.gazmat më të fuqishme i kanë femrat leshatore! 

Vërtet ato duhet të rruhen dhe t’i depilojnë duart, këmbët, barkun, mustaqet dhe pjesën më të madhe të trupit, mirëpo mu për këtë kanë

përparësi shumë më të mëdha në krahasim me femrat të cilat nuk kanë nevojë për eliminim të shpeshtë të qimeve. Çështja është, natyrisht, tek hormonet.

Femrat të cilat kanë qime më shumë, më të errëta dhe më të gjata, kanë nivel më të lartë të te.stosteroneve, gjë që patjetër ndikon edhe në cilësinë e marrëdhënieve se.ksuale.

“Për shkak të testosteroneve të shtuara, pika G dhe klitorisi te tipat e këtilla të femrave reagojnë më fuqishëm gjatë penetrimit,

andaj edhe ndiejnë kënaqësi më të madhe, ndërkaq org.azmën e kanë më të fuqishme dhe e arrijnë më lehtë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *