“Sot një ëndërr e madhe mu bë reaΙitet”, Kreshnik Spahiu jep Ιajmin e madh: FaΙeminderit Zot

Shqipëria dhe Kosova nuk do të kenë më kontrolle në kufi. Lajmi bëhet i ditur nga kryeministri Edi Rama, i cili thekson se kjo marrëveshje mes dy vendeve do të zbatohet për gjatë gjithë vitit, jo vetëm në periudhën e sezonit turistik.

Analisti Kreshnik Spahiu ka reaguar në rrjetet sociale ku shkruan se sot i është bërë një ëndërr realitet.

Postimi i plotë:

Sot një ëndërr e madhe mu bë realitet:

Kosovë-Shqipëri pa kufi

Faleminderit Zot