‘Tragjedia’ e stuhive në Mal të Zi/ Raportohet për dy viktima nga fatkeqësisa natyrore

Mali i Zi është goditur nga një stuhi e fuqishme, duke shkaktuar të paktën dy viktima.

Një punëtor vdiq në një kantier ndërtimi në qytetin bregdetar të Canj, ndërsa një person tjetër vdiq nga rrufeja në Lustica, më në veri përgjatë bregut të Adriatikut.

Stuhia rrëzoi vinçat, dhe përmbyti rrugët.

Ekspertët thonë se ndryshimi i klimës i shkaktuar nga njeriu ka sjellë ndryshime të motit, me stuhi gjithnjë e më të paparashikueshme dhe valë të nxehti.