E dυa një dj. αIë ρozitiυ, të jetë i sjeΙΙshëm ashtu si jam edhe υet

Jam shumë inteligjente edhe e butë. Eleganca është natyra ime. Edhe mua më pëlqen të vesh fustane.

Por kjo nuk më ndalon të ngjitem dhe të shetit malet. Dobësitë e mia janë macet dhe çokollata e zezë Më pëlqen të udhëtoj dhe të shoh vende të reja.

Në kohën time të lirë më pëlqen të shkoj në pishinë dhe të ngas biçikletën! Me pelqen te kercej, por gjithashtu më pëlqen vallëzimi.

Unë dhe familja ime jemi shumë të afërt, në të njëjtën kohë ndërtojmë marrëdhënie të mira me miqtë –

ndonjëherë takohemi, por shpesh flasim në telefon dhe mbështesim njëri-tjetrin nëse është e nevojshme. 

Më pëlqen të vesh fustane dhe ndonjëherë mund të kem ditë dembele, ndonjëherë shumë aktive.

Unë me të vërtetë ëndërroj të gjej njeriun tim këtu, sepse shpresoj të takoj një burrë konkret serioz që dëshiron

një afat të vërtetë dhe afatgjatë, ashtu që ta kalojmë bukur dhe në qetësi të plotë.