December 1, 2023
Lajme

V. αjzα e ρasur ka një haII: Mbaj 4 b υrra me rrogë, seρse jam e ρ αngoρυr me s…!!!

Kam katër të dashur të rregullt. Asnjëri nga ata nuk fiton më shumë se 60 mijë dollarë në vit.

Më i madhi është 36, ndërsa të tjerët janë 26, 27 dhe 31 vjeç. Jemi të gjithë të lirë të dalim me njerëz të tjerë, këtë ua kam bërë të qartë. I pres të katërt të kalojmë festat bashkë.

Më prezantonin miqtë, ose njihesha përmes aplikacioneve.

Më dukej e papërshtatshme t’u propozoja pagesë këtyre njerëzve në këmbim të një shërbimi shumë specifik dhe prandaj u futa në nje faqe interneti.

Takimi im i parë me një e skortë ishte për festën e fejesës së një mikes sime.

U njoha me një djalë në sajt, ishte 29 a 28 vjeç. Muzikant. Erdhi me mua dhe pastaj pimë diçka në një bar në tarracë. Më pas shkuam në shtëpinë time. Nuk përfundoi në një lidhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *