/V αjzat shqiρtαre sh εsin trυρin në mes të rrugës, “ç’meηdet” shqiptari…

V αjzat shqiρtαre sh εsin trυρin në mes të rrugës, “ç’meηdet” shqiptari…

Pros*titucioni është një fenomen i cili çdo ditë e më shumë po bëhet i pranishëm,

teksa në Itali disa vajza fotografohen në rrugë, ndërsa shihet qartë qëllimi i vajzave si dhe një makinë dhe disa karrige. 

Ka qenë një qytetar, i cili përmes një mesazhi të dërguar në redaksinë të JOQ Albania, ka vënë në dukje fe/nomenin,

ndërsa shkruan se makina është me targa shqiptare dhe se vajzat shesin trupin për pak lekë. Qytetari shkruan: Po sh/iten te shkr/etat.

Me erdhi inat se kishin parkuar automjetin me targa shqiptare. Shesin veten per pak leke dhe parkojnë automjetin qe ti shef e gjithë bota.