VeΙinat e Fiksit shpέrthejηë rrjetin me se ηsυαlitet, ja si i bëjnë pυnët e shtëpisë duke…

Dy balerinat pro fesioniste të “Fiksit” Ora Hodo dhe Regisa Koxhaj, këtë të premte ishin të ftuara në studion e emisionit “Ftesë në 5”.

Të bukura por jo vetëm, balerinat iu përgjigjën poz itivisht sfidës së Bietës në armën e tyre më të fortë, kë rcimin.

Se si do të kër cenin dy bukuroshet teksa do të ishin duke bërë punët e shtëpisë, ju ftojmë më mirë të ndiqni videon e mëposhtme.

Dy balerinat prof esioniste të “Fiksit” Ora Hodo dhe Regisa Koxhaj, këtë të premte ishin të ftuara në studion e emisionit “Ftesë në 5”.

Të bukura por jo vetëm, balerinat iu përgjigjën pozitivisht sfidës së Bietës në armën e tyre më të fortë, kërcimin.

Se si do të kërcenin dy bukuroshet teksa do të ishin duke bërë punët e shtëpisë, ju ftojmë më mirë të ndiqni videon e mëposhtme.

https://youtube.com/watch?v=1vUaLU-6rR8%3Ffeature%3Doembed