/VIDEO/ Per te mos pagυar fatυren e ushqimit ne restorαnt, i riu beri nje veprim te neνerίtshem

VIDEO/ Per te mos pagυar fatυren e ushqimit ne restorαnt, i riu beri nje veprim te neνerίtshem

Kamerat kap ën momentin revoltues, kur një nga të rinjtë f ut dorën brenda pantal.lonave

të tij të shkurtra, duke nxjerrë qime e duke i hed hur më pas në pjatën me crry dhe kebabe.

Menaxheri tha: ‘Kur erdhi puna për të paguar, ata thanë se kishte qime në ushqim”….

SHIKO KËTU VIDEO