VIDEO/ Projekti SEKRET i Greqisë ndaj Shqipërisë!

Cila eshte historia e marrdhenieve mes Shqiperise dhe Greqise?

Kur lindi plani per te ashtuquajturin “Vorio Epir”?

Ligji i luftes, coptimi, projektet e fshehta, sulmet ushtarake…