February 26, 2024
Lajme

VIDEO/Shίkoηi si na υjen më sυesja në mësim, kur kjo hαρ k. ëmbët kυ ta kemi mendjen ne.. SkαηdάΙίzohen nxënësit shqiptarë

Në institucionet shqiptare, ku përfshihen edhe shkollat ka një kod veshje, i cili duhet respektuar.

Por një mësuese në Lushnje nuk ka dashur t’ia dijë fare për kodin e veshjes.

Nxënësi që ka nisur fotot ka shkruar: “Shikoni si na vjen zysha në mësim tek shkolla mekanike në Lushnje.

Edhe ta kemi mendjen në mësim ne, kur kjo hap këmbët dhe na i tregon të gjitha”, thonë ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *