V@jza 18-vjeçare nga Laçi: Më çon mes@zhe, më bIen dhurata, por ai është i FE JUARl i kushërirës …!!!

Një vajzë thotë se po bie në dashuri me “mollën e ndaluar”. Ajo tregon se i fe.juari i kushërirës po e josh dhe vajza ndodhet në dilemë.

Kjo është historia e rrëfyer. “Mua më ka zënë haIIi o njerëz. Jam një 18-vjeçare nga Laçi. Jam shumë e pashme dhe shumë e muhabetit. 

Kushdo më njeh, nuk rri më pa mua, kështu të paktën më thonë, se kam një natyrë shumë të afruar me njerëzit.

Kam një kushërirë që është 25 vjeçe dhe është e fejuar. I fejuari i saj është 28 vjeç dhe është me shkollë të lartë dhe i pasur, sepse babin e ka patur drejtor me rëndësi.

Unë me ta dal shpesh, sepse me kushërirën kam shumë lidhje. Që kur më vd.iq babi, unë me atë kanë qëndruar shumë sepse na kanë ndihmuar edhe ekonomikisht.

E dua shumë kushërirën. I fejuari i saj më bën prej disa muajsh SMS ku më flet me fjalë të ëmbIa.

Duket që ja ka qe.jfi. Më çon sms që sa e mirë jam. Që lum kush do më ketë. Që për mua do bënte gjithçka nëse ja kërkoja…e kështu. Nuk ja varja shumë me thënë të drejtën, bëja sikur nuk kuptoja në fillim.

Për Krishtlindje më bëri një iPhone dhuratë. Por më tha mos t’i them kushërirës se s’ka pse ta dijë. Nuk i thashë gjë asaj. I thashë është i një shoqes ma ka lënë të bëj disa foto. Por si t’ja bëj tani?

Kam nisur të ndjej për atë djalin… A të Iidhem apo t’i them kushërirës??? Theksoj, kushërira i ka të gjitha…Si mendoni?”, shkruan ajo.