Βabai të ρrek shρίrtin: Ish-grυαja ma ka nxjerrë υ αjzën ρr.ostitυtë, e ρa shoku dυke…

Alfredi është ndarë nga bashkëshortja në 2017 sepse ajo sillte të dashurin e saj kur ai nuk ishte në shtëpi, ose i hidhte valium gjumi.

Pasi u ndanë, kujdestarinë e fëmijëve i mori Alfredi dhe nëna nuk i pa më kurrë dhe nuk i interesuan më.

Nga kjo martesë ka 4 fëmijë, një djalë 18 vjeç , një vajzë 12 vjeç, një vajzë 6 vjeç dhe një vajzë tjetër e cila është 19 vjeç. 

Prej 5 muajsh, vajza e madhe ka shkuar tek e ëma e sipas tij ajo po ab.u..zon me vajzën duke e nxjerrë në rrugë.

Ajo ka qenë e martuar, por është ndarë ka dhe dy fëmijë.

Djalin e ka ish-burri dhe vajzën u d.e.tyra ta lërë në jetimore.

Tani Alfredi tregon se nuk ka kontakt me vajzën sepse i ndryshon numrat përditë, shkon në Fushë-Kruje për të takuar të ëmën e ik në Durrës.

Nuk i ka takuar më as vëllain dhe motrat e tjera duke shkëputur çdo marrë/dhënie me të.