December 3, 2023
Lajme

19-υj.eçarja ‘trondit’ me rrëfimin e saj: Dy policë më ρë.dhύnύan në komisariat

Tro ndit një 19-vjeçare, e cila denoncoi se ishte v iktimë e për dhu nimit nga dy punonjës policie të grupit DIAS në Komisariatin e Policisë Omonia në Greqi.

Ngjarja e zbuluar nga mediat greke ka ndodhur mëngjesin e djeshëm brenda komisariatit dhe vajza, siç u ankua, dy policët e çuan në një dhomë dhe e dhu nuan.

Ngjarja tro nditëse dhe e cilësuar tejet e rëndë po hetohet nga oficerët e shërbimit të Brendshëm dhe dy policët janë dërguar në zyrat e të “Korruptuarve” dhe janë nën hetim.

Policiët nga ana e tyre pretendojnë se ajo që ka ndodhur është bërë me pëlqimin e saj.

Konkretisht, pas përfundimit të turnit të tyre, ajo është paraqitur vetë në komisariat dhe një nga punonjësit e policisë ka lënë takim me të.

E teksa ata po shkonin në shtëpi me makinën e tyre, akti sek*ual ka ndodhur brenda automjetit me një nga efektivët e policisë.

Në fakt, ata mbështeten në provat nga kamerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *