24-υj.eçari e ΒËRl me nj. erkën: Kur e ρashë të Iagυr nuk REZlSTOVA dot..

E dashur Deidre. Unë jam 24 vjeç dhe nusja e babait tim është 34, ndërsa ai është 44 vjeç.

Ata kanë 4 vite martesë, dhe ne jetojmë në një shtëpi së bashku me motrën time. Im atë çdo mëngjes ikën në punë, ndërsa unë dhe ajo paradite përgjithësisht jemi në shtëpi.

Një ditë teksa po bëhesha gati të dilja, ajo bërtiti me të madhe dhe erdhi në sallon duke më thënë se ishte pri/shur një rubinet uji në tualetin e dhomës. 

Vr/apova për ta rregulluar, dhe teksa po tentonim ta ndreqnim, u la/gëm të dy… por ajo ishte me një fustan nate, i cili pasi u lag ishte i tejd/ukshëm dhe unë mund të dalloja çdo pjesë të trupit të saj të mr/ekullueshëm.

“S’ka gjë, mos u ndje në si/klet. Nuk është hera e parë që sheh një femër l akuriq”, më tha ajo si për të shfajësuar sytë e mi që ishin ng/ulur mbi të.

Më pas në shkuam për të bërë dush dhe unë lash atë të parën… “Ti më pe që më pe, hajde bëjmë dush bashkë…”.

Kaq më mjaftoi dhe nisa ta p/uthja dhe më pas përfu/nduam duke bërë s e ks të çmen/dur në sht/ratin e saj dhe të babait tim.

Prej asaj dite ne e bëjmë sa herë që im atë nuk është në shtëpi.

E di që është diçka e gab/uar, por më pëlqen shumë dhe nuk e fr/enoj dot veten”.