February 25, 2024
Lajme

24-υjeçari e B ËRl me njerkέn: Kur e ρashë të Iagυr nuk RE ZlSTOVA dot

E dashur Deidre.

Unë jam 24 vjeç dhe nusja e babait tim është 34, ndërsa ai është 44 vjeç. Ata kanë 4 vite martesë, dhe ne jetojmë në një shtëpi së bashku me motrën time.

Im atë çdo mëngjes ikën në punë, ndërsa unë dhe ajo paradite përgjithësisht jemi në shtëpi.

Një ditë teksa po bëhesha gati të dilja, ajo bërtiti me të madhe dhe erdhi në sallon duke më thënë se ishte prishur një rubinet uji në tualetin e dhomës.

Vrapova për ta rregulluar, dhe teksa po tentonim ta ndreqnim, u lagëm të dy… por ajo ishte me një fustan nate, i cili pasi u lag ishte i tejdukshëm dhe unë mund të dalloja çdo pjesë të trupit të saj të mrekullueshëm.

“S’ka gjë, mos u ndje në siklet. Nuk është hera e parë që sheh një femër l akuriq”, më tha ajo si për të shfajësuar sytë e mi që ishin ngulur mbi të.

Më pas në shkuam për të bërë dush dhe unë lash atë të parën… “Ti më pe që më pe, hajde bëjmë dush bashkë…”.

Kaq më mjaftoi dhe nisa ta puthja dhe më pas përfunduam duke bërë s e ks të çmendur në shtratin e saj dhe të babait tim. Prej asaj dite ne e bëjmë sa herë që im atë nuk është në shtëpi.

E di që është diçka e gabuar, por më pëlqen shumë dhe nuk e frenoj dot veten”.

Përgjigjja e psikologes:

“Kjo gjë që po bëni është tmerrësisht e gabuar. Si mund t’ia bësh këtë gjë babait tënd? E mendon se çfarë zhgënjimi do të marrë ai kur ta mësojë?!

Hiq dorë menjëherë dhe nëse do të jetë nevoja, fillo të jetosh në një shtëpi tjetër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *