Amarda Toska shkon në b.aηjo dhe trοηdit të gjitha f emrat me atë që zbυΙοn aty…!!

Shqipëria ka mungesë të tualeteve publike e pjesa më e madhe e njerëzve kur duan të kryejnë nevojat personale, teksa gjenden në rrugë, i drejtohen lokaleve ose qendrave tregtare. 

E për të thënë të vërtetën edhe tualetet e lokaleve dhe qendrave tregtare në shumë raste lënë

për të dëshiruar për kushtet e higjienës, e rastet kur ka paradhoma për fëmijët e vegjël janë thuajse inekzistente.

Moderatorja dhe biznesmenja Ami Toska, nga Viena ka publikuar një foto në InstaStory,

përmes së cilës përcjell shqetësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.

“Paradhoma e një tualeti normal në një qendër tregtare në Vienë”, shkruan Ami duke i lënë të gjithë pa

fjalë me këtë kushte që Viena i ofron nënave të reja për të ndërruar fëmijët e tyre të vegjël. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *