Arta nga Lezha:“Shkoj me sh. efin te h. oteΙi afër ρυnës

Une tani jam 24 vjeçe dhe prej tre muajsh kam nisur një lidhje intime dhe të fshehtë me menaxherin tim. 

Unë punoj në një hotel dhe jam recepsioniste ndërsa ai menaxheri dhe është shumë i bukur por i martuar e me fëmijë.

Të punuarit në një ambient na bën që të kalojmë më tepër kohë bashkë, dhe thuajse çdo ditë rr e zikojmë shumë pasi bëjmë s e ks në dhomat e hotelit.

Nëse shefi im e merr vesh këtë gjë, atëherë ai na heq nga puna të dyve dhe kjo nuk duhet të ndodhë pasi të dy ne kemi nevojë për atë vend pune për të fituar para.

Pas kaq muajsh unë kam nisur të kem ndjenja për të por ai është i martuar dhe nuk do të ketë diçka serioze me mua.

A po më shfrytëzon ai vetëm për s e ks?!”