/Bυrri degjeneron g. rυan: Dikur më kέnαqje në sh trαt tαni nυk di αs me..

Bυrri degjeneron g. rυan: Dikur më kέnαqje në sh trαt tαni nυk di αs me..

Një burrë i martuar i ka shkruar një letër psikologes së ”The Sun” duke i kërkuar ndihmë, pas gruaja e tij nuk ia plotëson më kërkesat në shtrat.

Ja çfarë shkruan ai:

“Unë jam i martuar me gruan time prej 4 vitesh dhe jeta jonë seksuale ka qenë mjaft mirë këtë periudhë. Por kohët e fundit ajo ka filluar të sillet çuditshëm dhe nuk mi plotëson më kërkesat në seks.

Më parë ne i bënin njëri-tjetrit disa lloj pozicionesh apo edhe seks oral, por tani ajo nuk do më. I pëlqen që t’ia bëj unë por ajo nuk pranon. Kjo gjë po më mërzit dhe mendoj se do të na e shkatërrojë lidhjen intime”.

Përgjigjja e psikologes:

“A ka ndryshuar ndonjë gjë? A është higjiena juaj personale aq e mirë sa ajo duhet të jetë? A ka ndalur ajo vetëm duke pretenduar se nuk i pëlqente fare?

Ky është një akt intim dhe nëse diçka është e gabuar në marrëdhënien tuaj, nëse ajo ka ndonjë ankesë që ajo e gjen të vështirë për t’u shprehur, atëherë kjo mund ta bëjë atë më pak të prirur të jetë e dashur.

Hiqeni presionin. Merrni kohë për të qenë të dashur dhe jo vetëm në shtrat. Kjo mund të jetë një fillim i mirë”.