Bëjnë djalin s γnet, familja shqiptare në teΙash të madh. Alarmohen autoritetet zvicerane, i marrin fëmijën, babai përfundon në bυrg

Një çift shqiptar në Zvicër ndodhet në telash të madh. Autoritetet e alarmuara u kanë marrë djalin 6-vjeçar, dhe rasti e ka një shkak.

Gjithçka ka ndodhur pasi prindërit kishin bërë synet djalin, dhe ai i tregoi për këtë gjë mësueses së tij. Pas deklaratës së djalit, mësuesja e alarmuar lajmëroi policinë, të cilët arrestuan babain e tij.

Babai 30-vjeçar i fëmijës, është ndaluar për 24 orë në stacionin e policisë.

Ai u tha hetuesve se fëmija ishte bërë synet në verën e vitit 2021 në Kosovë dhe për shkak se ai ishte me profesion infermier, e kishte mjekuar në kushte shtëpie.

“Djali im kishte një plagë që po i shërohej më ngadalë. Për disa muaj e lyeja me një krem. Bëra një akt mjekësor siç ndodh të bëj me pacientët si pjesë e punës sime si infermier që jam. Jemi të tronditur”, akuzon prindi, i cili pretendon se marrja e fëmijës është e padrejtë.

Por sipas raportit të autoriteteve në zonën e penisit të djalit “nuk ka ënjtje apo ndonjë plagë” që do të thotë se nuk ka infeksion.

Nga ana tjetër, fëmijës gjashtëvjeçar i është zbuluar dhe një plagë e vogël në shpinë që që i ka bërë autoritetet zvicerane të dyshojnë se fëmija dhunohej.

6-vjeçari deklaroi për plagën se e kishte marrë pasi e kishte rrahur kushëriri i tij, ndërsa nëna tha se ishte shkaktuar teksa të dy luanin. Rasti është ende nën hetim.