“DoΙa të pi ujë në kuzhinë, ja si më hίρi siρër taυoΙinës sh oku i të dαs. hυrit dhe..

Ja letra e djalit: “Une jam vërtetë shumë i lënduar nga ndarja me të dashurën time, e cila ka qenë dhe e para për mua.

Ne te dy jemi lidhur kur ishim 17-vjeç por pas tre vitesh u ndamë pasi unë u largova me punë në Londër dhe e dashura ime nuk mund ta mbante lidhjen në distancë. 

Une një ditë unë shkoj tek shtëpia e shokut tim pasi më ftoi. Në shtëpi ishte edhe e dashura e tij dhe një shoqja e saj.

Natën pasi ishim shtrirë për të fjetur, unë zgjohem dhe shkoj të pi një gotë ujë në kuzhinë.

Aty vjen edhe shoqja e të dashurës së tij dhe si e çmendur më hidhet sipër.

Bëmë s.eks dhe mendova se jeta ime mori edhe një herë gjallëri. Por vetëm pak ditë më vonë më telefonon ish-e dashura dhe më thotë të takohemi.

Madje u takuam dhe folëm gjatë duke pranuar ndër të tjera se na kishte marrë malli shumë për njëri-tjetrin.

U rilidhëm edhe një herë por…ajo më la prapë dhe u lidh me dikë tjetër. Nuk di se çfarë të bëj dhe si ta harroj”.