Deri dje kritiku më i madh i qeverisë, i jepet posti i rëndësishëm djalit të ish-presidentit Rexhep Mejdani

Denion Mejdani, i biri i ish presidentit Rexhep Mejdani është rikthyer në poste publike.

Mejdani emërohet drejtori i qendrës për rehabilitimin e të kthyerve nga aktivitetet terroriste dhe ekstremizmi i dhunshëm.

Lajmin e ka bërë të ditur gazetari Arsen Rusta ku mëson se emërimi i Denion Mejdanit është bërë nga ministri Bledi Çuçi.

Gjatë qeverisjes PS-PD, Mejdani ka mbajtur edhe postin e drejtorit të SHKB-s së burgjeve kur ministër drejtësie ishte Gazmend Bardhi.

Qendra e cila rehabiliton të kthyerit nga kampet e terrorizmit deri pak ditë më parë është drejtuar nga Ledi Dervishi.

Aktualisht kjo qendër e cila u krijua në varësi të kryeministrit Rama ka kaluar në varësi te ministrit të brendshëm Bledi Çuçi.