February 26, 2024
Lajme

DjaIi nga Kukësi: Si e k.αρα në d υsh dύke b. ërë gjënë më të uΙët, gati e υrαva

Një djalë tregon se e ka kaput “mat” të dashurën e tij duke folur në dush me një tjetër. Djali thotë se nga tronditja e fortë ka qenë në limitet e vetëpërmbajtjes. Kjo është historia e rrëfyer .

“Kam qenë gati duke bërë një gomarllëk. Kam qenë gati duke lyer duart me gj.ak…

Përshëndetje të gjithëve. Jam një 34-vjeëar kuksian, që jeton në emigracion. Këtu jam njohur prej 3 muajsh me një vajzë kosovare. E nisëm shumë shpejt bashkëjetesën, sepse të dy nuk i kemi familjet këtu.

Ajo është një vajzë e bukur dhe të gjithë e shohin. Por s’kam qenë kurrë xheloz, përkundrazi më pëlqen që gjënë e bukur ta kem unë.

Ama atë natë ndodhi hataja krejt. Futet në banjë për të bërë dush kjo. E thashë po i bëj surprizë po shkoj e lahem me të.

Kur e kap brenda kabinës së dushit me telefon në dorë e fliste me dikë tjetër në kamera. Një jevg andej nga anët e saja.

E kap kapur për flokësh, Zoti e di si nuk më mbeti në duar.

Jam ndjerë super i poshtëruar. Ajo qante, e kërkonte falje…Por unë akoma nuk e kam kaluar atë tronditje.

Normal nuk jetoj më me të dhe nuk dua t’ja dëgjoj as emrin. Por kam marrë tm.err prej femrave tani.

Si mundet një femër të të bëjë një gjë kaq të ulët brenda murëve të shtëpisë??? Më lutet të kthehet, por edhe pse e ndjeja e kam ndarë mendjen…”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *