Do prίshnin buηkerin në Fier, hαbiten me atë që gjetën aty/ Shikojeni dhe do na besoηi

Gjatë rinkostruksionit të një rruge në lagjen Kastrit të Fierit,

punonjësit e kompanisë që po kryen punimet, kanë evidentuar disa grá nata në një bunker.

Bunker ky i cili pritej të prishej për t’i bërë të mundur zhvillimin e projektit infrastrukturor.


Mendohet se në bunker mund të ndodhen edhe gjera të tjera ndaj pritet ardhja e specialistëve për të bërë të mundur demontimin dhe heqjen e tyre.