EKSLUZIVE:Pas shumë vitesh sot pubIikohet emri e f emrës që ishte me Sokol Olldashin ditën e AKSlDENTlT

Teksa kanë kaluar plot pesë vjet nga ngjarja më tragjike, që tro nditi Shqipërinë dhe gjithë politikën, ak sidenti fa tal që i mori jetën Sokol Olldashit, të vërtetat vijojnë ende të mbahen tu rpshëm sekret, shkruan Pamfleti.

I cilësuar pad yshim si një ndër ska ndalet më të mëdha politike, ku preken interesat e të dyja kaheve, djathtas dhe majtas, politika është kujdesur me çdo ku sht të mbajë të fshehtë të vërtetën më të madhe të ak sidentit të tme rrshëm të mbrëmjes së 20 nën torit 2013.

Ku vi ktimë mbeti një ndër figurat më të rëndësishme të PD, ministri dhe deputeti i kohës së Sali Berishës, Sokol Olldashi.

Në makinë me Olldashin ka qenë gruaja e ish-ministrit të Partisë Socialiste, Ilirjan Celibashi, që është njëherësh dhe motra e kreut të Partisë Republikane, aleatit të Lulzim Bashës, Fatmir Mediu, Ardjana Mediu (Celibashi).

Shqiptarët, politika dhe dre jtësia e dinë mjaft mirë këtë të vërtetë, që i nx inë edhe më shumë fytyrën politikës së zu llumeve e ska ndaleve.