Nëna befαson me kërkesën për të b. ijën: Ju lutem më ndihmoηi, nuk gjen dot b. υrrë (VIDEO)

Na ndihmo të lutem. Vajza ime duhet të lidhet, të krijojë familje.

Nuk është në rregull të bashkëjetojë me ndonjë” kështu tha Elsa nga Fieri teksa me këmbëngulje ka kërkuar njohje në emisionin “Aldo Morning Show” për vajzën e saj.

“Jam Elsa nga Fieri. Dëgjo nënën, do më ndihmosh?

Unë nuk dua njohje për vete. Kam vajzën 35 vjeç jeton në Itali, ka mbaruar studimet atje dhe punon në një bankë, akoma nuk është lidhur dhe kërkoj një njohje për të.

Ajo do të lidhet, por nuk i kanë dalë rastet e volitshme.

Na ndihmo të lutem. Ajo duhet të lidhet, të krijojë familje. Nuk është në rregull, të bashkëjetojë me ndonjë”, tha Elsa.