G. rυaja bën ofertën e ρazαkontë: Do i jap 2200 kυjdo b υrri që b. ën këtë g jë ρër mυa..!!

Mos u cudisni me këtë grua, e cila po kërkon dikë që t’i marrë ‘kontrollin’ e jetës dhe ta ndihmojë atë të marrë të gjitha vendimet e saj për një muaj.

Për këtë, ajo është e gatshme të paguajë plot 2200 euro.Ky person, që mediat britanike nuk e kanë identifikuar, është nga Bristol, Angli.

Ajo ka nxjerrë njoftimin në Bark.com e po kërkon ndihmë. Thotë se ai që lamë pas, ka qenë një vit i keq.

“Hi, pak e çuditshme kërkesa ime, por në thelb, ndihem sikur kam nevojë për dikë që të marrë vendimet e mia për mua.

Unë kam pasur një vit të keq dhe do të doja që dikush të merrte “kontrollin” e jetës sime.

Unë nuk kam asnjë ide nëse ekziston një gjë e tillë, por kam vendosur të kërkoj, prandaj mendova se ishte me vlerë.

Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo.

Gruaja ka shpjeguar edhe gjërat e tme.rrshme që i kanë ndodhur, mes tyre mar.rëdhënia e ke qe me të dashurin,

si dhe humbjen e një sasie parash që ajo i kishte dhënë një miku, ndërsa udhëtonte në Zelandën e Re.

“Unë jam plotësisht e paaftë për të bërë zgjedhjet e duhura me veten time”, shkruan