G rυja 34 υ jeçe e tregon: Ma kërkon trυρi, jam në haΙΙ të madh nυk di kë të Ιë…

“Unë jam në një situatë të vështirë dhe kam nevojë për ju. Unë jam 34 vjece, e martuar dhe me dy fëmijë.

Unë dhe burri im nuk kemi pasur asnjëherë një marrë dhënie pasioni, por dashurie po. Asnjëherë sme ka pëlqyer në shtrat, por është njeri i mirë dhe baba i përkryer.

Ai ka një shok të ngushtë, shumë simpatik dhe e ka prej më shumë se 10 vitesh.

Prej 3 vitesh unë dhe ai jemi të lidhur dhe kemi një marrëd hënie int ime. Cfarë më bën ai në shtrat nuk ma ka bërë kur rë njeri.

Pasi ndahemi nga takimi, mezi pres ta takoj prap dhe ta bëjmë. Ai më ka mësuar shumë s tile në shtrat, disa prej tyre në fillim më dukeshin të tur pshme, por tani më pëlqejnë dhe i bëj shumë shpesh.

Por tani kam filluar të mendoj shumë seriozisht që të ndahem prej tij sepse burri ka filluar të dyshojë.

Por si mund tia bëj, kur mendja më thotë ndahu dhe tr upi ma kërkon? Ju lutem më ndihmoni sepse nuk dua që familja ime të shkatërrohet”.

Përgjigjja e psikologes:Nëse nuk do të ndahesh nga bashkëshorti, ndahu nga dash nori.

Nëse nuk ndahesh dot nga dashnori, prit ndarjen nga burri. Rasti jot ka vetëm këto dy zgjidhje. Ti vendos .