Ηίstoria ρrekέse e 29-υj.eçares: B.υrri më bëri ρresίοn të b. ëjα … ks me një tjetër

Pasi më bëri pr.esion që të bëja se.ks me një tjetër burrë, bashkëshorti e përdori këtë fakt që të kryente marrëdh.ënie me një grua tjetër.

Kështu e nis letrën një 29-vjeçare drejtuar psikologes të “The Sun” ku i shkruan për shqetësimin që ka dhe i kërkon një mendim.

Letra e gruas drejtuar psikologes: Isha kundër që në fillim kur më tha që të bëja s.eks me një tjetër mashkull, por ai u bë shumë k.eq kur unë i thosha jo.

Kemi 8 vite që jemi bashkë dhe jemi nga 29 vjeç të dy. Kemi dhe dy fëmijë, 7 dhe 6 vjeç. Mendoja se kishim një martesë të lumtur dhe e doja shumë.

Pas kaq kohësh bashkë ai tha se se.ksi nuk i pëlqente dhe se duhej të provonim gjëra të reja.

Isha dakord me të deri në momentin që më tha se ideja e tij ishte të bënim s.eks me të tjerët. I tregova që isha kundër, por ai tha se ndihej mirë kur më ima.gjinonte duke kryer marrëdh.ënie me një burrë tjetër.

Ai është shumë bi.ndës dhe pranova. Burri me njohu me një 23-vjeçar që e kishte takuar në një lokal. Një ditë dërguam fëmijët te prindërit e mi dhe dolëm me këtë djalin.

Pastaj u kthyem te shtëpia jonë së bashku me të, ku pimë disa gota. Më vonë bashkëshorti më tha që të shkoja te dhoma e gjumit që të bëja s.eks me të riun.

Pranova, edhe pse nuk isha plotësisht dakord. Të nesërmen u ndjeva keq për çfarë kishte ndodhur, por u bëra më keq kur im shoq më tha se donte edhe ai të provonte se.ks me një tjetër femër.

Ditën e ditëlindjes burri më tha se kishte kryer marrëdhë.nie me një tjetër. Zemra ime u th.ye. I thashë se në martesën tonë nuk dua më eksperienca të tilla dhe këtë ta lëmë pas.

Tani kam zbuluar se ai po u shkruan femrave të ndryshme që të bëjnë s.eks me të. I tregova se nuk jam dakord, por ai thotë se ky është vendimi i tij. Ai pranon se ka fr.ikë që të më hum.basë, por unë e kam të vështirë që t’i besoj e të qëndroj me të pasi më duket se është bërë i keq.

Përgjigja e psikologes: Kur thoni “i keq”, a do të thotë se ai ka një gjuhë të mpre.htë, apo se ai kthehet i dhu.nshëm dhe abu.ziv?

Nëse ai po këmbëngul që ti të kesh marrëdhë.nie se.ksuale me burra të tjerë dhe ai po ju trad.hton haptazi kur e di se kjo gjë ju shqetëson, kjo është sjellje abu.zive duke dëm.tuar edhe dy fëmijët tuaj.

Por nga ana tjetër ju e doni, dhe ai kujdeset për ju pasi thotë se ka fr.ikë të të hu.mbasë. Tregoi atij se nëse vazhdon të takojë femra të tjera për se.ks, ai do hum.basë martesën e lumtur që kishit. Përqendrohuni te martesa juaj, dhe ti sigurohu që të mos keni se.ks me të tjerë për aq kohë që jeni të martuar bashkë.