HABlT korçari: Kam 5 mαkina, por nuk kam qënë ndoηjëherë i Ιidhύr

Shoqëria ka nisur të drejtohet gjithnjë e më shumë tek të shiturit mend në rrjetet sociale dhe kjo kuptohet fare lehtë nga te/ndenca e postimeve të miqve apo atyre që njohim.

Duke parë preferencat e shumicës së vajzave kohët e fundit, një rast i veçantë rrëfehet për redaksinë tonë nga një djalë nga Korça. Për më shumë ai ka rr;ëfyer me detaje historinë e tij: 

Pershendetje .. jam nje djale nga Korca dhe si cdo korcar edhe une jam ne amerike …kam nje probIem … qe e cilat nuk jan parate …falenderoj zotin per kete…

Une kam 5 makina 2 Mercedes benz 1 HUMMER 1 FORD edhe 1 cadillac ….
Por probIemi im eshte se nuk po gjej nje vajze qe te jem ne Iidhje ..

edhe nuk kam qen ndonjere i Iidhur me ndonje vajze edhe ndihem shum i vetmuar edhe pse kam ven lek…..

kam pare shum postime edhe rastin e fundit me djalin me X6 qe e ndiqte mbrapa gocen…..

Pse nuk ndodh me mua .kjo gje sa do jam perpjekur … Dua nje mendim nga shqiptaret. nuk me interesojne sha;rjet apo taIIejet ….Flm jeni me te mirët”.