Grυαja e m artυar: E b.ëra me υ jehrrίn nga lNATl i bυrrit

Kjo eshte letra e saj e derguar per tabloidin “The Sun”: Kur i burri im më tregoi se kishte marrëdhënie se.ksuale me gra të tjera, unë isha aq e zemëruar sa fjeta me babi e tij për ha.kmarrje.

Ky ishte vendimi më i keq i jetës sime dhe tani ai po kë.rcënon të tregojë të dashurin tim nëse nuk fle me të përsëri.

Para dy muajve, i dashuri im më dërgoi në darkë në një restorant të bukur për ditëlindjen time të 22-të. Ai është 23 vjeç.

Ne u kthyem në banesën e tij për se.ks të ditëlindjes e cila ishte e mahnitshme, por, në mëngjes, ai tha se kishte diçka për të më treguar.

U habita kur ai pranoi se kishte dal dy gra të tjera dhe kishte marrëdhënie se.ksuale me ta.

Ai i penduar më tha se e kishte kuptuar atë së çfarë donte, por mendova se ai duhet të pastrojë ndërgjegjen e tij në mënyrë që të mund të kishim një fillim të ri.

Unë isha tepër e zemëruar. I thashë atij të më thërriste një taksi dhe kam pritur jashtë deri sa ka arritur. I injorova thirrjet dhe tekstet e tij gjatë gjithë ditës.

Atë natë e thirra babait të tij dhe e pyeta nëse ai donte të më takonte për një pije. Ai ishte i habitur, por I pëlqeu idea ime. Ai është 43 vjeç, por duket më i ri.

Ai dhe mamaja e të dashurit tim u ndanë vite më parë. Ne u takuam në një lokal dhe dolëm për te shetitur me makinën e tij. I tregova atë që me kishte thënë djali i tij. Ai vërejti që unë isha e mërzitur. Unë u përkula dhe ai më puthi me pasion.

Ai pyeti nëse doja të shkoja në shtëpinë e tij dhe unë u pajtova. Ai filloi të më afrohet. Ai tha se e dinte se ishte vetëm një çështje kohe , ta dëshiroja atë në vend të djalit të tij. Ai nuk më tërhiqte, por u pajtova që të bëjë marrëdhënie se.ksuale me të. Ndjeva sikur po qaja gjatë gjithë kohës që po e bënim dhe nuk mund të prisja që të dal nga atje.

Me burrin u pajtuam atë mbrëmje. Por tani babai i tij më dërgon mesazhe se.ksi duke më kërkuar që ta bëjmë përsëri. Mesazhi i tij i fundit ishte kë.rcënues. Ai më tha se do t’i tregojë djalit të tij se kishim marrëdhënie se.ksuale përsëri. A vazhdoj ta bëj se.ks me babanë e tij apo t’i tregoj burrit?