February 25, 2024
Lajme

Grυαja nga Tirana nuk shkοn për drekë tek υjehrrα por tek e ëma, bυrri b ën të ΡAPRlTURËN

Në një lidhje live në emisionin “Aldo Morning Show”, gazetarja e cila raporton ngjarjet nga Tirana,

ka treguar një histori të paz a ko ntë të një çifti nga kryeqyteti. 

Ajo tha se gruaja kishte kërkuar që të shkonte ditën e djeshme për drekë tek familja e nënës së saj, ndërsa bashkëshorti nuk kishte dashur ta lejonte.

Ai i kishte thënë se i kishte premtuar nënës së tij për të shkuar e për drekuar atje, por gruaja kishte ng ul ur këmbë dhe si përfundim ajo kishte shkuar tek familja e saj dhe ai tek e tij.

Por kur ishte kthyer në shtëpi, burri i n er vo.z uar nga veprimi i saj e kishte d hu .n u. ar dhe më pas e kishte dëb ua r nga shtëpia,

duke i thënë se meqë zgjodhi atë, të ikë nga shtëpia e tij dhe të shkojë tek nëna e saj. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *