I dërgonte fotot e nx.ehta se..ksi dhe i thoshte ‘o birύshi im’, familjarët kërkojnë lirimin e Marjus Musakut. ‘Ersida e jos.hte dhe marrosej pas tij’

Familjarët e Marjus Musakut këmbëngulin dhe kërkojnë lirimin e menjëhershëm të tij.

Sipas tyre, nuk është e vërtetë që ai rrëmbeu Ersida Dyrmishin.

Në media janë publikuar fotot e nxheta që ajo i dërgonte Marjusit pasi ishin në një marrdhënie dashurie mes tyre.

Disa ditë më parë bëri bujë lajmi se nëna e dy fëmijëve, 30-vjeçarja Ersida Dyrmishi, ishte larguar pa gjurmë nga banesa duke detyruar të shoqin që të denonconte zhdukjen e saj në Polici.

Burri i saj publikoi foton e të shoqes dhe kërkonte informacione për të.

E reja u gjet në një hotel, e pretendoi se Marjusi e kishte marrë peng nën kërcënimin e armës, madje dhe e kishte përdhunuar.

Ndërkohë sipas familjarëve të Marjusit, ai ndodhet ende në qeli dhe rrezikon nga 10 deri në 25 vite burg ndërkohë që kanë në dorë fotot tepër provokuese të saj që joshnin Marjusin për seks.

Ja fotot e publikuara: