“I frϊkshëm, më niste mesazhe në 3 të natës”, Manushi zbuIon “dίυorcin” me Edi Ramën

Moderatori Edi Manushi ka folur për “Dilema Sociale” për marrëdhënien e tij me kryeministrin Edi Rama dhe njohjen mes tyre.

Autori dhe moderatori i “E Diell”, i cili dikur ka punuar me kryeministrin ka zbuluar detaje sesi përfundoi bashkëpunimi i tij me të. 

Sipas Manushit, Rama i niste sms në 3 të natës, gjë e cila nuk përshtatej me ritmin e tij të punës dhe të jetuarit, dhe për këtë shkak rrugët e tyre do të ndaheshin shumë shpejt.

“Të punoje me Edi Ramën ishte e fr ik shme.

Atëherë sa kishin dalë celularët dhe ishte i fr i kshëm më mesazhe. Shkruante në 3 të natës, një lloj ritmi që nuk përshtatet me mënyrën time të jetesës.

Unë i ktheja përgjigje në mëngjes. Aty më tha rrugët tona nuk bashkohen dhe nuk punuam më bashkë”, u shpreh Manushi.

Ndërkohë, i pyetur nga prezantuesi Eno Popi se çfarë mendimi ka për Edi Ramën në pozicionin e kryeministrit, ai u shpreh se ka krijuar një imazh kulti te vartësit e tij. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *