I kthejnë 2 mijë lekë kυsur, por kur e shikon mirë shtαng në vend dhe ia fut υraρit

I kthejnë 2 mijë lekë kusur, por kur e shikon mirë shtang në vend dhe ia fut vrapit.

Ka edhe keshtu! Ndodh që nga shpejtësia lekët e vjetëruara ti ngjisim edhe kështu si në këtë foto.

Fotografia që është kthyer në qesharake është denoncuar në Jeta osh Qejf,

ka të bëjë pikërisht në faktin se një pjesë gjysmë e saj teksa është ngjitur nuk korrespondon me pjesën tjetër.

Sakaq qe nga dje fotoja po ben xhiron e rrjetit!

Disa thone se personi qe e ka marre kartmonedhen do te kete fat, e te tjere e keshillojne ta ktheje aty ku ja kane dhene!

A keni hasur te tilla raste?