Alketa Vejsiu përfshihet në një aksident të frikshëm me makinë

Moderatorja Alketa Vejsiu së fundmi ka rrëfyer për publikun një aksident të rëndë që i kishte ndodhur vetëm pak para se të vinte në emisionin e saj.

Teksa po bisedonte me Fifin ajo tregoi se çfarë i kishte ndodhur, duke treguar se kishte shpëtuar për mrekulli.

Pjesë nga biseda:

Alketa: Mua e di ç’më ka ndodhur sot Fifi? Gjysma e makinës time është e shtypur dhe kam pasur një incident sot, që nuk e di si kam shpëtuar.

Zoti është i madh! Një djalë 18 vjeç sa kishte marrë patentën, frenuar ishim, makina iku në anën tjetër. Dhe nuk e di, shyqyr kisha vënë rripin e sigurimit.

Fifi: Je mirë?

Alketa Vejsiu: Jam mirë, kam ardhur në orën 9 e një minutë këtu, jam mirë…Jam mirë!

Fifi: Të shkuara! Ti je supersticioze?

Alketa Vejsiu: Unë shumë, mendoj që sot kishte një energji të çuditshme, por jam mirë. Fatmirësisht dhe ata që na përplasën janë mirë, se ishin të rinj. Djali 18, vajza 17 vjeç. Jemi mirë të gjithë!