Jαm e υetme me υ.αjzen time, a kα d. ikυsh qe me ρranon me femije ketυ?

Jam e vetme jam e ndame gati 4 vjet me burrin tim dhe tani kam vendos te gjej nje burr te me plotson gjysen e jetes time,

por ua them shum seriozisht me punen e vajzes time nuk bej kompromis as edhe per nje milimeter ket ta dini biles as mos

te mendojn ata te cilet nuk ma duan vajzen se me mua mund te arrin diku, un vajzen nuk e la po sikur edhe kurr te mos me del kismeti,

ajo esht 2vjece dhe jetojm bashk me vajzen time, jam e ndame dhe tani dua te kem nje lidhje te re jam ne ita/ li nese ka nevoj do te vi tek

ju te takohemi dhe ta forcojm lidhjen nese esht kismet me dike nga ju.. me lajmro mos ke marre siq thojm

ka ne nese ke interes dhe pajtohesh me fjalt e mia mos e len per neser por merrem menjeher ne lidhje tani ketu